Om oss

En solid leverandør av velvære

SUN2NOR er en av Norges største, eldste og mest solide leverandører av velvære. Vi har siden 1984 arbeidet med import og salg av velværeprodukter samt prosjektering og drift av sol og velværesentre i Norge og Sverige.

SUN2NOR er totalleverandør av massasjestoler, solarium og utstyr og alt tilbehør til drift og vedlikehold av solsenter. Vi har gode referanser i levering av solarium og velværeutstyr til både offshore installasjoner og bedriftsmarkedet på land.

Sun2

I 2011 fulgte vi drømmen om oppstart av vårt eget solsenterkonsept Sun2. Konseptet er laget for de som vil ha en gjennomtenkt nøkkelferdig forretnings idè der fordyrende sentrale kostnader og franchiseavgifter ikke belaster virksomheten.

SUN² konseptet er en moderne og unik totalløsning for etablerere, hvor likhet i profil, senterlayout, markedsføring og drift av solsenteret skaper den beste forutsetning for lønnsomhet. Sun² har som visjon å fremme helse, hygiene, trygghet og kvalitet for kundene. Vi ønsker å formidle vår kompetanse, kvalitet, og seriøsitet i det arbeidet vi legger ned i disse solsentrene og er pr dags dato 100 Sun² solsenter spredt over hele landet.

Vi ønsker at våre kunder skal bruke våre solsenter til å bedre sin helse. I et samfunn hvor de fleste har en jobbsituasjon som innebærer at de sjelden kommer ut i solen for å la kroppen få de helsebringende D-vitaminene før sen ettermiddag, er Sun2 solsenter tilgjengelig når kundene har tid. Mangel på D-vitamin forårsaker flere plager og sykdommer enn folk flest er klar over.

Vårt nye hovedkontor og sentrallager ligger i Vistnesveien 5 på Randaberg. Salget i Norge foregår direkte eller gjennom et distribusjonsnett av forhandlere. I Vistnesveien 5 er vi totalt 10 ansatte fordelt på salg, økonomi, teknisk og logistikk/lager. Våre produkter er av meget høy kvalitet og vi setter driftssikkerhet og brukervennlighet i høysetet.

Helt fra vi startet dette konseptet og åpnet det første Sun2 i 2013 var vår sterkeste visjon et ønske om å endre inntrykket folk flest har av et solsenter. Vi har lagt vekt på at kundene skal møte lyse, trivelige lokaler med høye krav til hygiene og trygghet.

SUN2NOR/Solarieforeningen

Gode forutsigbare rammebetingelser er avgjørende både når man vurderer å starte med sol, og når man allerede er i gang med virksomheten. Solarieforeningen har i en årrekke jobbet målrettet for å sikre gode rammebetingelser for bransjen. SUN2NOR har vært en betydelig bidragsyter til foreningens arbeid siden oppstarten i 2001. God dialog med relevante myndigheter, politikere, interesse organisasjoner og media har vært avgjørende for at bransjen ikke har fått krav som vanskelig gjør fornuftig drift. Gjennom arbeidet til foreningen holdes SUN2NOR også oppdatert på hva som skjer både internasjonalt, samt i forskningen. Vi er derfor alltid «up-to-date» på nye trender og produkter som kommer våre kunder til gode. Som kunde hos SUN2NOR vil du alltid få de siste nyhetene først.

Solarieforeningen representerer direkte eller indirekte 50-60 % av solariebransjen i Norge ovenfor nasjonale myndigheter og i European Sunlight Association. Foreningens filosofi er at bransjen via faglig kunnskap og autorisasjonsordning skal tilby kundene sol med omtanke.