Massasjestol

Derfor er vår massasjestol bra for deg

Massasjestol har flere positive effekter for kroppen, noen av effektene du vil merke er:

 • Massasjestol har en positiv effekt på hele kroppen
 • Massasje bryter ned stresshormoner og frigjør avslappende hormoner
 • Massasje reduserer stress og øker følelsen av velvære
 • Reduserer muskelspenninger samt muskel- og leddsmerter
 • Massasjestol reduserer stivhet og øker mobiliteten og fleksibiliteten i leddene
 • Øker blodsirkulasjonen og stimulerer lymfesystemet
 • Massasje bidrar til økt kroppsbevissthet og bedre kontakt med egne følelser
 • Tilgang på en god massasjestol kan redusere stress på arbeidsplassen

Massasjestol fra Panasonic

Massasje som føles som varme hender fra en profesjonell massør kombinert med den restituerende sensasjonen av «hotstone» terapi eksklusivt fra Panasonic. Den løsner anspente muskler i nakke, skuldre og rygg. Utvendig massasje for skulder, arm og hånd massasje. Dybdevirkende «Junetsu» massasje som raskt løsner opp i anspente muskler. Laget i sort kunstskinn som er lett å rengjøre og vedlikeholde. Trykk inn på stolene for å lese mer om funksjonene.

Massasjestol

Med våre massasjestoler så får du en avslappende, oppløftende og svært virkningsfull metode mot stress.

Under massasje frigjør hjernen endorfiner, noe som minsker opplevelsen av smerte og øker følelsen av velvære. Massasje bidrar til at stresshormoner som adrenalin og kortisol brytes ned, og flere studier viser at høye nivåer av stresshormoner reduserer vårt immunforsvar. Reduserer man stressnivået, styrker man altså den generelle helsen.

Ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO) er stressrelaterte plager en vesentlig årsak til for tidlig død. Mange av de vanligste sykdommene hos voksne kan knyttes til langvarig stress i kombinasjon med dårlig livsstil. Når vi er i en stressituasjon utløses stresshormoner, og motsatt har vi heldigvis også et beroligende og avslappende hormon, oxytocin, som utløses ved berøring og massasje.

Massasjestol med mange funksjoner
massasjestol
Bedre livskvalitet

Ved en stressende livsstil opplever mange mennesker at de utvikler kroniske smerter i kroppen og spenningshodepine. Spenningene kan oppstå pga. dårlig arbeidsstilling eller anstrengelse, men kan også ha mere følelsesmessige årsaker som stress, sinne, og angst. Slike spenninger setter seg i kroppen og kan gi smerter i f.eks. rygg, skuldre, nakke, hofter og knær. Spenningshodepine kan være et resultat av stramme, anspente muskler i kjeve, skuldre og nakke. Kronisk smerte gir ofte mer spenning og dermed mer smerte. En god massasje på disse muskelgruppene kan virke avslappende på musklene og dermed være med på å bryte smertemønsteret. Leddsmerter kan også minskes ved massasje. En annen fordel man får av massasje er at lymfesystemet stimuleres, slik at lymfevæsken flyter bedre. Dette vil hjelpe kroppen til å kvitte seg med avfallsstoffer samt sørge for bedre tilførsel av oksygen og næringsstoffer. Et viktig poeng er at man bør få utført massasje jevnlig, dermed vil den kunne være forebyggende mot både stress, smerte og mange sykdomstilstander og samtidig bedre den generelle livskvaliteten.

Terapi og økt kroppsbevissthet

Massasje regnes som en av verdens eldste behandlingsformer. En felles grunntanke i all massasje er at det fremmer helse og velvære, øker blodsirkulasjonen og er avspennende. Målet med massasje er å minske smerte og muskelspenninger, samt gi avspenning gjennom mykgjøring av vev og muskler. Mange mener også at massasje kan bidra til økt kroppsbevissthet og kontakt med egne følelser. Wilhelm Reichs teori om ”muskelpanseret” innebærer at muskulaturen skal fungere som et beskyttende ”panser” i forhold til emosjonelle belastninger. Ifølge teorien kan massasje bidra til å redusere dette ”panseret”, noe som kan føre til at man får mer kontakt med sine følelser. Også traumatiske eller vanskelige følelser.

Det høye sykefraværet

I dagens samfunn er det et stort arbeidspress. Da er det ekstra viktig å stresse ned og senke skuldrene. Norge har et høyt sykefravær, og statistikk viser at sykdommer i muskel- og skjelettsystemet utgjør nesten 40 % av de totale sykefraværstilfellene.

Ifølge kilder fra NAV og FHI koster muskel og skjelettplager samfunnet over 500 millioner kroner HVER DAG!

Mange mener bedriftens økonomiske resultater er direkte knyttet til de ansattes motivasjon og velvære. Siden de fleste tilbringer det meste av sin våkne tid på arbeidsplassen, er det bare logisk at arbeidsplassen bør være et sted de ansatte føler velvære. En rekke internasjonale selskaper som har etablert et helseprogram på arbeidsplassen, kan bekrefte det faktum at de ansattes velvære er bra for forretningsdriften.

Massasjestol hjelper med ryggplager
Massasjestol hjelper å redusere stress
Innsatsen for å bedre de ansattes velvære viser følgende fordeler:
 • Økt produktivitet
 • Bedre økonomisk resultat for bedriften
 • Redusert risiko for å bli syk
 • Lavere helserelaterte kostnader for bedriften gjennom redusert sykefravær
 • Bedre kommunikasjon og enda høyere arbeidsmoral

Stadig flere arbeidsplasser tenker forebyggende og tilbyr massasje til sine ansatte, enten i form av et behandlingstilbud eller ved å investere i en god massasjestol.